Derneğimiz Tafed Üyesidir

ANADOLUN’UN KALBİ MANAVGAT’TA ATIYOR

MANAVGAT AŞCILAR DERNEĞİ

GÜZEL YURDUMUZUN VE ANADOLU’NUN FARKLI LEZZETLERİ’NİN BULUŞMASI

OKUMADAN GEÇEN BİRGÜN YETİRİLMİŞ BOŞA GİDEN BİRGÜN.

SÖZÜN’ÜN ANA TEMEL OLDUĞU VE SİZLER GİBİ EĞİTİMCİ KURUMLARIMIZ SAYESİNDE  GENÇLERİMİZİN UFKUNUN AÇILMASINA VESİLE OLAN  SİZ DEĞERL EĞİTİMCİLERİ SAYGI VE SEVGİ İLE SELAMLIYORUZ GÜNÜMÜZ ÇAĞINDA YENİLİKLERLE BERABER GASTRO’MANAVGAT ANADOLU’NUN KALBİ MANAVGAT’TA ATIYOR ADI ALTINDA YAPILACAK OLAN ETKİNLİĞMİZDE ÇOCUKLARIMIZIN DAHA İYİ GELİŞMESİ VE ONLARA FARKLI LEZZETLERİ GÖSTERMEK VE SUNUMLARDA YARDIMCI OLMAK ADINA SİZLERİ VE DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ (MAD )  AİLESİ OLARAK 7-8 MARTTA  ARAMIZDA GÖRMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ.

Yarışma Kitapçığı : İNDİR

Yarışma Katılım Formu : İNDİR

Yarışmalarımıza Müracaat için Yukardaki katılım formunu eksiksiz doldurarak mad_2006@outlook.com.tr adresine gönderebilirsiniz.

1.GÜN

1 GRUP

TURİZM OTELCİLİK VE LİSELİLER YARIŞIYOR ( EKİP )

Başlangıç Ana Yemek Tatlı  süresi 90 dk.                 (10yarışmacı)

1. Etap Başlama saati =09:30 bitiş = 11-00

2. etap Başlama saati = 11:00 bitiş = 12:30

Ekip 3 kişiden oluşmalıdır. 3 Course yemek hazırlanması için 90 dk. süre verilecektir. Yarışma grupları kendi malzemelerini yanlarında getireceklerdir.Başlangıç, ana yemek ve tatlı. Her birinden 2’şer tabak yapılacaktır. Tamamen Türk mutfağına mal olmuş ürünler kullanılmalıdır. Bu yarışmanın ödülü, yarışmacı ile birlikte okullara da verilecektir. Yarışma süresince, şef üniforması giymemesi koşuluyla, steward kullanılabilir. Hazır olduğu takdirde; Başlangıç Ana yemek Tatlı 90 dk arasında jüriye sunmak zorundadır.

2 GRUP

TURİZM OTELCİLİK VE LİSELİLER YARIŞIYOR ( EKİP )

Başlangıç Ana Yemek Tatlı  süresi 90 dk.                 (10yarışmacı)

1. Etap Başlama saati =12:30 bitiş = 14-00

2. etap Başlama saati = 14:00 bitiş = 15:30

Sebze / Meyve Oymacılığı

Büfe dekorları yarışma gününde belirtilen süre içerisinde yapılacaktır. Balkabağı, Japon turbu, karpuz gibi çeşitlerden istenilen kullanılabilir. Azami teşhir alanı 250 cm x 200 cm olup, yükseklik sınırı yoktur. Süre: 180 dk. yükseklik sınırı yoktur. (Yapılan çalışmalar 2 gün boyunca teşhir edilecektir.)

Mini Soğuk Büfe

Mini soğuk büfe yarışmamızda ekip 3 kişiden oluşmaktadır  sunum Olarak istenilen kullanılabilir. Azami teşhir alanı 250 cm x 200 cm olup, yükseklik sınırı yoktur. Süre: 180 dk. yükseklik sınırı yoktur.

Ödül töreni saat 16:30

KISACA BİZ

Türk turizmine büyük katkısı bulunan değerli aşçılarımızı manavgat bölgesinde de aynı çatı altında toplayarak, mutfakta olduğu gibi sosyal faaliyetlerimizde de birlikte olmak amacıyla manavgat aşçılar derneğimizi kurmuş bulunuyoruz.

HIZLI İLETİŞİM

Aşağı Hisar Mah. Mithat Paşa Cad. No: 13/B