Derneğimiz Tafed Üyesidir

AKDENİZ ÜNÜVERSİTESİ MANAVGAT MESLEK YÜKSEK OKULU

Güzel Sanatlar Eğitimi Chef Kudret Dırbalı Bilindiği üzere günümüzde aşçılık mesleğinde hijyen,kalite,lezzet nekadar önemli ise  görsellik ve sunumda bir o kadar önemli hale gelmiştir.Söz görsellikten açılmış iken konumuz ile alakalı şu sözü söylemeden edemeyeceğim ; Önce Göz Sonra Mide Doyar denilir. Bir yemek çok lezzetli olabilir ancak sunum ve görüntü olarak itici ise kimsenin tercihi olmaz.Bu yüzden insanların yiyeceklerin teşhir edildiği yere girer girmez karşılaştığı ilk manzara iştahının açılması ve memnuniyeti açısından çok önemlidir.Bu durum görselliğin ve görselliğe etki edecek usurların önemini aşikar kılıyor.dedi

KISACA BİZ

Türk turizmine büyük katkısı bulunan değerli aşçılarımızı manavgat bölgesinde de aynı çatı altında toplayarak, mutfakta olduğu gibi sosyal faaliyetlerimizde de birlikte olmak amacıyla manavgat aşçılar derneğimizi kurmuş bulunuyoruz.

HIZLI İLETİŞİM

Aşağı Hisar Mah. Mithat Paşa Cad. No: 13/B