Derneğimiz Tafed Üyesidir

Manavgat Aşçılar Derneği Başkanı İsmail KARATAŞ’ın Engelliler Mesajı

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de engelli vatandaşlarımız toplumun önemli bir kesimini oluşturmaktadır. Bundan dolayı engellilik sadece engelli vatandaşımız veya ailesini değil, herkesi ilgilendiren önemli bir konudur. Manavgat Aşçılar Derneği Yönetim Kurulu olarak Engelli vatandaşlarımıza acıyarak, yardım etme duygusu ile değil, onları toplumun bir parçası olarak görüp, hayata katılımlarını sağlamak hepimizin ortak görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın Engelliler Haftası’nı kutlar, aileleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini diliyorum.

İsmail KARATAŞ

Manavgat Aşçılar Derneği Yön. Kurulu Adına

KISACA BİZ

Türk turizmine büyük katkısı bulunan değerli aşçılarımızı manavgat bölgesinde de aynı çatı altında toplayarak, mutfakta olduğu gibi sosyal faaliyetlerimizde de birlikte olmak amacıyla manavgat aşçılar derneğimizi kurmuş bulunuyoruz.

HIZLI İLETİŞİM

Aşağı Hisar Mah. Mithat Paşa Cad. No: 13/B